-->

7.9.10

Trimass Yanie. ^‿‿^

Award and Tag from Yanie.

Nak selesaikan sekarang.
Tunggu lama lama, nanti lupa mcm hari tu. -.-'




Syarat-syarat penyertaan.

1. Wajib menjadi follower Dunia Tyra
2. Mestilah blog yang wonderful!
3. Jawab soalan yang berikut...


a) Siapa orang yang anda sayang?
Family , Aizuddin, Ekyn, Intan, dan Kawan2. :)

b) Adakah anda rasa blog anda cantik?
Jujur ni.. Masih tak puas hati lg. Ada lagi nak ubah. -.-'

c) Nyatakan tiga ciri-ciri blog yang terbaik bagi anda.
First, mesti la Tak serabut,nak masok pon senang.
Second, Nadd suka blog yang Kemas,nampak tersusun je.
Then, Tajok entry yg menarik. Sebab bila dah singgah blog mesti nk baca entry,
nadd akan cari tajok yg menarik and akan drop comment. :)

Tagkan kepada rakan-rakan blogger anda yang anda rasa blognya sangat cantik! Tag kepada lima blog sahaja..!

-Wany
-Solehan
-Shiqah
-Ftnbhh
-Syasya


p/s: kepada mangsa mangsa Tag, sorry la tag korang.
I'ts up to you, nak buat, tak nak abaikan je. Tiada Paksaan. :)

6 orang doa saya kawen cepat. =p :

Anip™ said... Reply To This Comment

hoho~ award...ok dah blog nie..hmm..

Nadd said... Reply To This Comment

@Anip™
ok ek?
thx Anip..
heee~ :p

Nurujunior said... Reply To This Comment

blog ni da comel. ta paya tuka dah.
hee~

Nurujunior said... Reply To This Comment

blog ni da comel. ta paya tuka dah.
hee~

Nurujunior said... Reply To This Comment

blog ni da comel. ta paya tuka dah.
hee~

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
oke bebeh!