-->

9.8.10

semua AWARDS,dalam 1 ENTRY.

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHHIWABAROKATUH!
haaaaaa... pajang salam tu. sila jawab sebelum bace ye ^^
Entry ni hanya akan ada award saje.
Kalau ada sape annoyink ngn ai,
sila JANGAN baca! HAHA. eceh.konon garang lah tuh. ;p

Okey, Awards ni dpt lame dh, tapi bru nak update sekarang.
Mintak Maaf ye pd blogger yg tag ai neh. Saje nak kumpul byk2.HAHA



[1]- AWARDS FROM RATU QIQI a.k.a FARAH
*kwn sekolah ai dulu..huhu~*
- Thanks Farah. i appreciate it !



so, the SYARATS SYARATS is :

* Bagi siapa sahaja yang menerima award ni,
diwajibkan memberikan/tag kepada 5 org lg..

* Selepas itu, si penerima award mesti meletakkan,
link link berikut di blog/artikel masing masing (kat entri tau).


*** [ PENTING! BACA BWH NI.. ] ***

* Sebelum korang letak link link di atas,
padamkan dulu link yang berada di no 1,
kemudian semua link yang tinggal di naikkan 1 level.
Contoh, link no 2 menjadi no 1, link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya.
Selepas itu, masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5..ok? faham kan..
Tapi korang semua kena jujur dan adil ya dalam menjalankannya.
Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul, maka jumlah backlink yang dapat ialah :-

Posisi 5 : Jumlah backlink =5
Posisi 4 : Jumlah baclink = 25
Posisi 3 : Jumlah backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah backlink = 3,125
BANYAK TUH! Best kan?

* Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation) ramai blogger telah mendapat 1,923,125 backlink dan, keuntungannya, blog korang akan mendapat trafik tambahan,
apalagi jika ada orang mengklik klik ke blog korang kn.

* Selain mengeratkan persahabatan antara blogger,
award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang.

KESIMPULANNYA DGN AWARD INI BOLEH DAPAT :

RAMAI KAWAN-BACKLINK - TRAFIK-PAGERANK PUN MENINGKAT.


* so akhirnya Nadd nak tag pada 5 rakan blogger yang lain


NAK TRAFFIC BYK TAK?
so, buatlah cepat ! >.<

[2]-FOLLOWERS AWARD FROM YANIE J.

*knl beliau kat mespes.hehe ;)*

* disebabkan followers beliau sudah cecah 200th, beliau mengcreate award ini.
mmg saaaangggaaaat KAWAII award ni !



THANKS YANIE.
*aww~ sgt cantik kan?*

Nadd ada award ni. korang ada?
sila follow beliau dgn pantas sekarang ! ^^

[3]-FOLLOWERS AWARD DARI SHIDA.

*knl dkt mespes jgk.hehe*
(kalau shida igt la. pernah je Nadd komen gamba2 shida ^^)

* Award ni dicreate kerana beliau punya sukalah nk createkan.HAHA.


*COMEL kan?^^*

NAK KE?
sila ke blog beliau :)

heh. bila Nadd nak wat followers award ek? ngehh3..
TAK TAHULAH.
ITU SAJE AWARD YG DITERIMA.
TERIMA KASIH DAUN KELADI,
LAIN KALI, BAGI LAGI ^^


okey lah. BAI.

8 orang doa saya kawen cepat. =p :

shida saje said... Reply To This Comment

hehe..thanx nadd ;)sayg nadd muahh ;)

Yanie J said... Reply To This Comment

nadd thx.yanie udah buat hihihi

Nadd said... Reply To This Comment

@shida saje
same2 Shida. keep in touch ya ! ^^

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
heee~~ same2 yanie.

Nurujunior said... Reply To This Comment

comel comel award tuh!
suke!

Nurujunior said... Reply To This Comment

comel comel award tuh!
suke!

Nurujunior said... Reply To This Comment

comel comel award tuh!
suke!

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
kan? kan?
dorang teror buat award kawaii. <3