-->

4.11.10

500 follower award blog review.

Assalamualaikum and Hai. :)

Lamanyee tinggalkan ini blog. Berhabuk dah lame tak hupdate.
Nak kena rajin balik ni, byk kunjungan korang korang nak di balas.
Tak tau lah kenape, lately ni takde mood. =,="
Kemanakah hilangnya mood blogging ni? cepatlah datang balik. T_T

Okey okey, Kali ni nak update pasal award,
and sikit blog review. Eceh~ sejak bile review blog org ni? ;p


Award khas datangnye dari blog beliau. Klik lah word beliau tu, jgn malas! ;p
Obviously,nadd follower yg ke 500th, sebab tuh dpt award ni. hehe~
Terima kasih Encik blog Hoi! Amirul Arif sbb susah payah create award ni.
Saya tau saya lambat ambik award ni. Mintak maaf yer. =.="
(habis lah dia tak nak kawan ngn aku nnti.)

Okeylah, nak buat review sikit pasal blog Hoi! Amirul Arif yg brwajah baru ni.
Ape yang best sangat sampai nadd nak follow ek?


header baru sangat comel. pandai ayeem buat. heee~


Sebenarnya pernah la jenguk blog ni sebelum follow.
Tapi time tu tak rase nak follow sbb baru first time jenguk kan.
So, bila kali ke dua, ke tiga, and seterusnya,
Bila baca entry blog beliau yang menarik, teros tertarik nak follow.

For me, this blog sedap mata memandang, banyak informasi
entry nya pon best, walaupon kadang kadang panjang. haha.
Even selalu datang baca entry, nadd jarang post komen.
Bukan tak nak komen, sebenarnya tak tau nak komen ape.
so, encik pujangga semua entry pujangga nadd baca, cuma tak komen je.
Lepas ni nadd komen okeyy? :D

Blog ni jugak sedikit "rare" ye,
sebab semua tajok entry start dengan Hoi!!.
unik lah bagi nadd. (nak cari gadoh ke? haha.)
nak bagi 3 setengah bintang jugak lah utk blog ni. :D


p/s: Terima kasih,
atas blog review 
and topup yang di beri. 
^_~

4 orang doa saya kawen cepat. =p :

PinQib said... Reply To This Comment

hehehe.., rindu nadd,.buleyh?
hehehe

Nadd said... Reply To This Comment

@PinQib
rndu?
thx qib.
da lame tak update.
blog pon da brhabok. -.-'
rndu pinqib gak. hehehe. :)

farah hanim said... Reply To This Comment

cm mane nak ubat anak padah cam lam blog ni ada nama lagi tu ..tolong laa jaq

Nadd said... Reply To This Comment

@farah hanim
okeylah. nnt try buat tutorial. :)