-->

23.9.10

Justin Bieber Beromen?

Sila rujuk Tajok ye.

nak tergelak pon ada nih. sape lah search keyword ni?
KAH KAH KAH. Tak senang budak ni nak beromen.
Ada je paparazzi gatal nak tegok die beromen. eeuuww~
:09:


By the way, ni ada award dari Ryna.
Tuan blog yang terkenal dengan Gajah Pink and Kanda Azmi tu.
Suka sangat blog dia. comel comel, sweet lagi dengan kanda Azmi.
okeyy, nadd mengaku jeles tengok org sweet sweet ni. HAHA.


klik gamba untuk ke blog Ryna. :)

aww~ comel okey.
Pandai betol create award. heee~
Kali ni, award Ryna letak tag.

berikan 1 tajuk lagu yang ada perkataan "setia" :)

Pussy Cat doll- stick with u~ (setia lah tu. hahaha.)
2 blog pertama yang kamu singgah setiap kali online :)

www.ynaaohynaa.com
www.ayeemayam.com
tag rakan bloggers yang selalu bertandang ke blog kamu :)

yanie
anip
bubu
princessQish

jangan lupa ucapkan thanks dekat dorang sebab setia datang blog kamu, okay :)

Thanks sebab selalu datang sini and drop comments.
i Lebiuuu all~ :')


4 orang doa saya kawen cepat. =p :

Yanie J said... Reply To This Comment

TA minat ah dgn bibir.tp klo dia bromen nk gak tgk! opsss HAHAAHA;p

nway,nadd> thx ya award n tag tuh ;D

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
KAH KAH KAH !
part beromen je best. ;-p

nway, sama sama dear.
heee~

Nurujunior said... Reply To This Comment

tah hape hape tah.
xsenonoh. org beromen pon nak tgk.

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
kan? kan?
kelakar je. ;p