-->

26.9.10

Contest L untuk Liyana.

Assalamualaikum and Hai.

Tiba tiba je nak join Contest ni. (tiba tiba ke?)
Okey, Sebenarnya bukan tiba tiba ya. Memang dari awal lagi nak join,
Tapi taaapii, Busy lah. Sebab tu lambat join ini contest.
Okeyy, tuan yang anjurkan contest ni cik Liyana Lunia yg comel (bodek ni. ;p)
Sape yang selalu mengikuti perkembangan Liyana ni mesti tau bila contest ni tamat.
Fine, saya tau saya dah lambat and maybee saya peserta terakhir join kot?
Bagi yang tak tahu, click untuk tengok Syarat syaratnya.

Okeyy, mengikut syarat cik Liyana saya perlu ada BLOG dan KESUNGGUHAN.
Syarat di patuhi lah. Blog ada, and of course 
Bersungguh sungguh join walaupon dah hujung2. hee~
Then Liyana kata kena buat entry comel and LIMA(5) point,
kenapa suka/tak suka Liyanaa.com.

HONESTLY, sangat TAK SUKA blog Liyanaa.com ni sebab;




HEADER BLOG BARU SANGAT OVER.
 
kan? kann? over kan?
Liyana, i JELES tahu tak?


TAK SUKA TENGOK BANNER Liyanaa.com







Liyana, u memang pandai buat orang JELES.
so, i ngaku i JELES ni.
sebab i takde banner. ;-p


TAK SUKA TEMPAT SEWA BANNER Liyanaa.com
Sebab, i takde banner, mcm mana banner i nak ada kat situ
nak duduk sini kena bayar RM10 sebulan.
Liyana, kasi i menang.
nanti duit tu i nk byr utk sewa banner kat blog u. ;p


TAK SUKA SEBAB GOOGLE SYG Liyana LEBIH
Tengoklah tu, baru taip "Liy"
Google dah suggestkan Liyana Lunia kat i.
menci ! menci !  ;-p


TAPI, I SUKA RESIPI Liyanaa.com
Banyak resipi resipi comel comel. HAHA
resipi pon comel sbb Liyana yg buat.(bodek lg. ;-p)


Resipi paling i suka, Roti bermata kerbau ni.
SUKA sgt sebab,
takde minyak and it's healthy meal.
Sesuai untuk i yang tengah diet ni. muahahaha.


Liyana jugak suruh saya letak gamba OVER untuk contest ni.
so, saya macam tak faham maksud over. Jadi dalam gamba tu saya PURA PURA over je. ;-p






TERIMALAH GAMBAR YANG TEROVER DI ABAD INI;









okeyy, mmg melampau overnya.
i terpaksa crop backgroud belakang sebab sgt huduh rupanya.
so i ganti dengan Background blog u yg comel tu.
MINTAK MAAF kalau terlampau over.HAHA



Trust me, i memang "TAK SUKA" blog u Liyana.
Walaupon i "TAK SUKA", i tetap akan pergi blog u hari hari.
i sendiri pon pelik. :L

16 orang doa saya kawen cepat. =p :

Liyana Lunia. said... Reply To This Comment

HAHA over gila lah i tak suka lh dengan u sangat over dh u ni HAHA :P btw thanks sgt sudi join, i akan letak gambar dekat friendpages Liyana lunia tahu ;)

Nadd said... Reply To This Comment

@Liyana Lunia.
eh? eh?
maaf terlebih over pulak. =.="
haha.

Tomato Gurl's Life said... Reply To This Comment

memang over..haha..wah cam best je blog liyana ni..btw good luck dear!

Nadd said... Reply To This Comment

@Tomato Gurl's Life
haha. kan dah ckp i PURA PURA over je tu. ;p

Sila ke Blog Liyana yg comel lg anggun tuh ye. ^_~

jeera said... Reply To This Comment

wah over gile.. Hahaha, btw, smart :)

Nadd said... Reply To This Comment

@jeera
ya.
mintak maaf byk2.
lepas ni kurang kan ke"over"an tu.

nway, thx jeera. ^_~

saya xde blog said... Reply To This Comment

drop by here.
tah mcm mane bole sesat.

saje nak coment ni.
comel lah awak!


good luck!

cahaya said... Reply To This Comment

wow!
gojess hun ;)

Handyy said... Reply To This Comment

comel.

Nadd said... Reply To This Comment

@saya xde blog
hehehe.
thx yah. ^_~

Nadd said... Reply To This Comment

@cahaya
aww~ thx dear.
u lg gojes ye.
i tak gojes langsong!

Nadd said... Reply To This Comment

@Handyy
thx handy for drop by here. ;)

nabil_potter said... Reply To This Comment

mane shoutbox? sape yang design tempalte ni?

Hanietwisties said... Reply To This Comment

Pewiitttt!Comelnya anak dara ni xD,Nice pic kak nadd! :D

Nadd said... Reply To This Comment

@nabil_potter
shoutbox?
kat bwh tu ada kan.
Template buat sendiri. PS.

Nadd said... Reply To This Comment

@Hanietwisties
auuum~
thx hanie.
jgn puji sgt ea.
kembang kempis nanti. ;-p