-->

22.9.10

Kepala Pecah Kena Tumbuk.

Assalamua'alikum SEMUA..

Oh my goodness. Rindu gila tak berbelog ni Dah lebih 1o hari kot?
:09:
Mintak Maaf banyak banyak banyak banyak ye.
Banyak dah bloggers terjeit jerit blogwalking kat shoutbox tu ha
Tunggu ek kejap lagi nadd reply blogwalking korang tuh.

Actually, a few days aago, nadd privatekan blog ni kejap. kejap ke?
sampai berhari hari jugak lah. haha.
bukan apa time tu dalam process edit blog ni ha
tiba tiba pulak nak edit.
sampai ada yang bertanya di komen dan Formspring nadd.

Mintak Maaf ya. Hide untuk beberapa hari haritu sebab edit blog ni..

Nadd pon dah ada mood untuk update my stories.
Rindu kawan kawan blog lagi.
jap lagi mahu blogwalking. heeeeee~

p/s: Takde kena mengena dengan tajok pon. -__-"

8 orang doa saya kawen cepat. =p :

ina said... Reply To This Comment

hehe. patutlah.
sangat comel rupa blog skrg!

Nadd said... Reply To This Comment

@ina
awww~ aww~
thx ina. hee~

Anonymous said... Reply To This Comment

mmg xde kena mengena ngn tajok lngsong!

Nadd said... Reply To This Comment

@Anonymous
wahahaha!
saje je!

Yanie J said... Reply To This Comment

blog semakin matang la nadd comel ;D

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
aww~
terharunyaaaa yanie ckp cmtu.
thx yah! :D

Nurujunior said... Reply To This Comment

heeee~
blog cumel.

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
awww~
thxxx . muah! muah!