-->

6.9.10

3 tahun sudah. :~)

Assalamualaikum and Hai.

Hari ni, 6 september 2010 genap 3 tahun kami together gether.
Awwwww~ tak sangka, sangat lama bertahan. Harap harap kekal sampai akhir hayat.
3 Tahun, kami saling kenal mengenali, baik buruk,pandai bodoh, semua dia dah tau.
Well, kalau u tak boleh nak nampak bodoh, buruk depan org yg tersayang nk buat apa?
Kita patut jadi diri sendiri dengan semua org, lagi2 dengan org TERSAYANG kn?

3 Tahun dah. Sangat tak sangka. Kalau kawen,dah ada anak tiga, mungkin. hee~
Segala manis madu, pahit hempedu, suka hepy, duka luka, dah kita tempuh.
Alahh.. gadoh2 kan adat, kalau takde gadoh gadoh, takde pujuk pujuk.
Bila takde pujuk pujuk, takde lah geli geli. :P

Facebook pon ingat annivesary kita sayang. haha.
Cuba tengok ni.

Okeylah, sempena 3rd anniversary ni.

Nadd nak ucap, semoga hubungan kita ni berkekalan.
Di berkati dan di redhaiNYA.
And semoga U, sayang I je. hehe. :D


Gamba ni di edit KHAS untuk U.


struggle gila2 nak siap kan ni.
Sorry lah tak berapa cantik.
U edit lagi hebat. ^__^


ahahaaa~ jiwang pulak entry hari ni.
Bukan selalu pon, baru nak jiwang2 sikit. ;p



15 orang doa saya kawen cepat. =p :

Douji Denadz said... Reply To This Comment

thx my dear...L.O.V.E; da syg i smpi ne? hehehehe

Nadd said... Reply To This Comment

@Douji Denadz
L O V E XXXXXXXX !
siap ade tambahan xxx lg! :p

Yanie J said... Reply To This Comment

wah...pejam celik,pejam celik da 3thn.lama tu nadd.jgla hbgn tu baek2.
yanie plg lama pn staun...huhu;(

srijuju95 said... Reply To This Comment

congratulation !!! :DD
smoga kekal slamenye .. amin ~

Anip™ said... Reply To This Comment

tahniah..moge berkekalan ea..hehe

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
xpe yanie.
next time, jumpa kawen teros!.
haha. ;p

Nadd said... Reply To This Comment

@srijuju95
awww~ thxx.
aaaamiiiiiiinnnnnn ~

Nadd said... Reply To This Comment

@Anip™
Thx anip.
aminnn,,~

Nurujunior said... Reply To This Comment

smoga berkekalan ye kak. ^^

Nurujunior said... Reply To This Comment

smoga berkekalan ye kak. ^^

Nurujunior said... Reply To This Comment

smoga berkekalan ye kak. ^^

Nurujunior said... Reply To This Comment

smoga berkekalan ye kak. ^^

Nurujunior said... Reply To This Comment

smoga berkekalan ye kak. ^^

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
insyaAllah. harap harap. :)

aku & Fantasi said... Reply To This Comment

wah..thniah2...3 thun tu lme kot..;)