-->

29.9.10

Tag and Award~

Assalamualaikum and Hai.

Baru sahaja mengOnlinekan diri ni. Sangat busylah sekarang.
Tak dapat online lame lame macam dulu. =.='
Macam biasa dah online mesti nak check shoutbox comel. ;p

Oh tidak!
gamba ku di curik oleh syasya comel. *jerit2 dengan muka terkejot ;p*
Ingatkan dia nak pegi sebarkan kat internet. Popular pulak nanti.*popular ke?*
Rupa rupanya tak ah. Budak comel ni create award untuk saya. :D

aauuummm~ comel lah dik!
terharu pon ada ni. ;')
dah penoh ari mata satu baldi. *ini tipu :p*
Thank you!
muah muah! ^_~

Ini pulak Tag dari Hanie madu. Hahaha.
okey.. madu tu takde suka hati je tambah ;p

Ada Rahsia Kecantikan Tak?
Nadd selalu cuci muka, tak kesah lah pencuci muka apa.
Sabun badan lifebuoy pon boleh asalkan muka bersih.HAHA
kalau pakai mekap,jangan lama lama nanti kulit berminyak
senang jerawat tumbuh. Ini fakta bukan auta. :)

Bagi Anda,siapa paling handsome dalam kumpulan SUJU?
hmmm? Eunhyuk kot?
eh? tak ensem ke? Tak tau lah. Tengok sendiri.

Siapa BFF anda?
Semua kawan BFF nadd. *ayat selamat* ;p
copp! cop! BFF tu Boy Friend Forever kan?
so, dia lah BFF i. :D

Siapakah Idola Anda?
Ibunda dan Ayahanda.

Moto hidup anda?
aku adalah aku *poyo je.* :p

Harus Tagkan kepada blogger yang anda sayang dan suka
minimum 8 orang.


check shoutbox/cbox korang. :D


p/s: Kepada mangsa mangsaa Tag,
MINTAK MAAF =.='

8 orang doa saya kawen cepat. =p :

Yanie J said... Reply To This Comment

comil ah award tu siap de pix nadd hihi.btw, thx for tag ya ;D

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
haha. comel kan award tu.
xsngka pulak dye nak buat award.
yanie pon dpt an.
heee~ :D

Nurujunior said... Reply To This Comment

bestnyaaa. :)

Hanietwisties said... Reply To This Comment

hani madu?nme glamer skolah rndh hehe

Nadd said... Reply To This Comment

@Hanietwisties
hahaha.
gurau gurau je hanie. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
ape yg bestt?

PinQib said... Reply To This Comment

moto hidop saya,. me is me.. ahaks

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Anak kucing comel takda bapak
Tuorial tambah koleksi fonts
Maksud sebenar iklan raya Tv3

Nadd said... Reply To This Comment

@PinQib
hehehe.
samalah tu. ;p