-->

25.7.10

follower award

senarai2 blog yg di follow dan tuan blog bg award pulak. :D

1.
award dari Hanie

syarat-syarat

1.wajib follow blog hanie.
2.hanie akan bgtau dkt shoutbox, blog yg akn terima award ni.
3.sesiape yg nk award ni, bgtau dkt blog hanie. jgn malu2 katanya :)
4.dh amek award bgtau dkt shoutbox hanie.


2.

award dari Nisrine

syarat-syarat

1. Kena jd follower dulu ye. bru boley amek.
2.dh amek bgtau dkt cbox nisrine.
3.klu sesape yg dh mmg jd follower nisrine amek je terus award ni oke.
4. klu xske design yg ni, boley bgtau nisrine. die bole tuka bru. hehe :)



3.
award dari f i f i e y

syarat-syarat
- perlu jwb soalan2 di bwh.

1 . sebab anda follow blog fatinathirahazmi.blogspot.com ni ?
- sbbnye krn, blog ni SANGAT kawaii ! susnan dkt blog ni teratur dan entry best dibace :)

2 . apekah yang anda tahu tentang pemilik blog ini ? *haha , yang ni takyah jawab takpe xDDD
- fifi ni ske kat NURI,imam mude tu. dia juga ade geng.
nama geng dia SS501. >.<
abg beliau dah nk kawen dh. hehehe. :)

3 . di manekah anda terjumpe blog ni ? dalam sungai ? hutan atau mungkin...di sawah padi ? x]
- xigt la jmp kt mane. tgh2 blogwalking jmp blog fifi. teros ske ! :D

4 . ajaklaa beberape orang lagi rakan anda memfollow blog ini . bagi cukup 100 . hehe ~
- Dah lebih 100 dah cik fifiey. hehehe. :D

*sy follow bkn semata-mata utk award. sy follow sbb sy ade alasan sendiri..*
korg nak? korang follow. :)

4 orang doa saya kawen cepat. =p :

::AnEp:: said... Reply To This Comment

byk nyer award..

fatinathirahazmi said... Reply To This Comment

haha .
'fifi ni ske kat NURI,imam mude tu.'
and
'nama geng dia SS501. >.<'

* golek2
anyway thanks :)
i adore your blog because it's simple . :)
^^

Nadd said... Reply To This Comment

@::AnEp::
hehe..rezeki jgn di tolak. :D

Nadd said... Reply To This Comment

@fatinathirahazmi
ngeeee~ thx fifi.
blog fifi sgt kawaii.
i adore urs too !