-->

3.9.10

I'ts over 3 months.......

Assalamualaikum and Hai. :)

Actually semalam nadd kua ngedate dengan Mr.boyfie. I'm sooooo happy.
Dah lebih 3 bulan tak jumpa. sob3~ :~(
But, finally. 2nd September '10, 4.20pm. We met each other. Awwww~

Alah..biasalah org tengah "hangat" bercinta nih. Mestilah rindu kalau dah lama tak jumpa kan?
Bila dah jumpa,
rasa nak lompat lompat katak je. Hahaha. *okey, tak lawak -.-'*

Sebenarnya plan, nak teman Ekyn syg pergi college to solve something.
Then bila dah selesai semua, nak ajak dia jalan2, and buka puasa sama sama.
Tapy my dear,
Ekyn tak jadi pulak nak pegi college.*baru nak manja2 ngn ko. ;p*

So, i've decided, keluar dgn syg je la.
Lgpon lama tak menatap muka yg comel hensem lg bergaya tuh.
Then, he agreed!
Finally, i have a DATE ! (dah lama tak date gedik2 dgn syg. ;p)

Disebabkan dah janji nak buka puasa sama2.
Kitorang keluar lambat sikit. Buat pe nak keluar awal2 kan, buat dosa je :p
Janji pukul 4.00pm, tapy, 4.20pm baru siap. -.-' *sorrylah dear*
Lebih kurang 4.20pm, nampak Mr.boyfie dalam kereta kesayangan tunggu i.
Dapatlah,salam peluk ciom dengan dia. *okey, ini tipu ;p*

Actually, dah lambat ni. Mr.Boyfie dah booked Step Up 3D kat GSC.
Terpaksalah pecut laju menuju ke Times Square. Nasib jem sikit je. -.-'
Step Up 3D start pukul 4.40pm. Kitorang sampai pukul 5pm. Sob3~
Tolak iklan, cerita start 15 minit dah. :~(
Tapi xpe, walaupon dah start, still boley catch up.

SERIOUSLY, for me Step Up 3D, BEST gila!
Lagi lagi in 3D. Rase Dorang dance in front of me.
And and and, i LOVE moose! cute gila >.<




Adam Sevani / Moose dance in water.

So, kalau korang minat tengok So u think u can dance,
or showdown and so on,
Korang tengok lah Step Up 3D ni.
Memang rasa nak menari je dlm wayang tuh ;p
Kalau korang yg tak minat dance movie mcm ni,
try lah tengok. Have fun sikit.
Memang seronok tengok dance battle mcm ni. Hehehe..

video via Facebook.


Cukup! cukup! stop cakap pasal Step up ni.
Kalau nak tau ending movie ni,
silalah ke wayang berdekatan dengan pantas!
Booked awal awal. Full nanti padan muka. ;p

Dalam pukul 6.50pm camtu, kitorang gerak cari tempat berbuka.
My sayang nak makan nasi berlauk kat food court katanya.
So, naik atas lepak2 sembang2 jap nak tunggu pukul 7pm.
Yay! First time buka bersama , tahun ni. :~)
Rindu gila. Nak je balik macam dulu dulu.

Dalam bulan puasa ni,
teringin sangat nak makan Auntie Anne's Pretzel.
Akhirnya dapat jugak semalam. :D

memang SUPER sedap !
nak lagi !
Hey u. Thanks tau sebab sudi keluar ngan i.
Sembang2, golek2, lompat2, jalan2 ngan i.
Thanks jugak sebab belanja i macam macam. heee~
Nanti raya i datang Johor. Hahaha (tipu je ;p)

peace ! ^.^V

Muahx! Muahx!

I LEBIU~


Okey, dah penat menaip. Bai ~

12 orang doa saya kawen cepat. =p :

Anip™ said... Reply To This Comment

hoho...sedap ker auntie anne pretzel..laen mcm je aku tgk..hehe

Nadd said... Reply To This Comment

@Anip™
sedap oooii.
ape yg ko pikir ha?
sape yg gile coklat, msti suke ni!
rasa mcm makan roti brsalut coklat.
jgn risau.
HALAL tau ! heeee~ :D

najihah sahami said... Reply To This Comment

ohoho..jeles tgk org p dating..nk dating jugak!

Yanie J said... Reply To This Comment

huhu..beshnya org de bf,dpt leting2
ngee~

nadd menu atas tu nmpak sdap je...
tliur dah ;D

Nadd said... Reply To This Comment

@najihah sahami
haha. g la dating2.
hilang skt rndu tuh. hukhuk.. ;p

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
leting2 lps 3 bln xjmp yanie.
heeee~

pretzel tu mmg sdp yanie.
try lah cari.
yani kn gila coklat cm nadd
ahaha.

percayalah! SEDAP! ;p

Trah Wann said... Reply To This Comment

eeii bestnye dpat date ngn encik boyfie . trah 4 bulan lbih ta jumpa my sweethheart , huhuu .

syasya said... Reply To This Comment

beshnye!!
saye bdak bwah umur s0o..xleyh k0men bnyk2..heEe...

Nadd said... Reply To This Comment

@Trah Wann
huhu..
4 bulan lg lama kot.
mst rndu gle kn. hee~

Nadd said... Reply To This Comment

@syasya
haha.
ape la.
komen je lebey2.
suke! ;p

MASA said... Reply To This Comment

tak pernah makan pun tu..

Nadd said... Reply To This Comment

@MASA
hehe. try la cari.
mmg sedap. xtipu!