-->

5.8.10

HINA SGT KE JOHOR ?


eh? nk tny korang semua ni. JOHOR terok ke ek?

sampai ada org yg kata JOHOR sgt HINA ni.

dasyat statement aku tuh, jap lg aku kena attack kang.HAHA
well, maybee yg ber-FACEBOOK-ing dh ramai tahu.
tp, Nadd baru tahu laa. ngee~
xtahu pon ada benda mcm ni trjadi. Nadd tahu pon sbb, tgk profile kawan td.
hurmm..ape la nk jd main kutuk2 negeri org.
inikan MALAYSIA, mane prgi semangat 1 Malaysia tuh?
oke. oke. dh pjg lebar ckp ni. kang makin di layan makin ke laut aku nih.
meh tgk ni.





*klik gamba utk BESAR PNY!*



pada asalnya si Nor Azita ni hny nk bergurau dgn kwn2 dia.
Tp,gurauan dia sgt kasar. Bila org johor jmp mmg mengamuklah kn.
tu la.. nk brgurau pon tapislah sikit bahasa tu cik kak oi.
Hanya kerana Famous Amous, skrg dh ko dh "FAMOUS".haha

ini page group yg berkaitan dgn Nor Azita ni:
*KELIK SINI*
sebelom ni ada page group lain, tp admin dh delete.
dgr cerita, ada kerabat di johor suruh cari org yg create group tu.
tak tahu lah betol ke tak.


kalau dulu ada peribahasa:
"KERANA NILA SETITIK,ROSAK SUSU SEBELANGA."

sekarang kita tukar sikit peribahasa tu:
"KERANA MULUT BERGURAU,HABIS 1 MALAYSIA KEJI KAU."


ngeeeeeeee~~
MINTAK MAAF BYK2.
Entry ni dibuat utk pengajaran kita bersama :)



16 orang doa saya kawen cepat. =p :

chenta said... Reply To This Comment

erm..macam orang takde ilmu je..hanya kerana famous amous pun sampai nak cakap hina2..byk je tempat yg takde famous amous. tp mls la nk tulis..kang terjadi famous juga.heheheh

Nadd said... Reply To This Comment

@chenta
haha. taw xpe. sbb famous amos je tros die jd famous. hehe

lalalala said... Reply To This Comment

"KERANA MULUT BERGURAU,HABIS 1 MALAYSIA KEJI KAU."

peribahasa bru tu sgt best!
hahaha. brgurau pon tapis2 sket ye.
jd kn ini pengajaran ye. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@lalalala
btol tu.
hrp semua org dpt jdkn ni pengajaran ye.
btw, np x tinggalkan link? :)

FiRsYa MeLisSa said... Reply To This Comment

alah..pasal famous amos pun nak bising bagai~
tah paper tah..tak pasal2 dia pun dah famous..n tak pasal2 ada page kutuk dia...apalah bongek sgt...
lain kali fikir dlu baru post.

Nadd said... Reply To This Comment

@FiRsYa MeLisSa
tah. mcm la xbole cri tmpt lain.
klu die nk ckp, ade kekurangan ke, ataw bhsa yg sopan skit xpe la.
tp dia ckp "HINA" tu yg buat org mrh tu. hmmm..

kimchisu said... Reply To This Comment

pagi td kwn ckp sal bnd ni..ok, saya org johor..huh, mmg agak menyirap la..wat de!!
*bkn marah kt kmu tp kt si nor @#$%^&*..x layak name die disebut..
hohohohohoo emo sket ^^

Yanie J said... Reply To This Comment

ni ah krana gurauan diri binasa..
adeh mcm2 la ;/

Kimie Hashim said... Reply To This Comment

nadd, saya kesian tgk budak kecik uh, comel je..x pasal2 dia kena sklai..hmm, btw kimie dah follow nadd, ..;)nadd follow org kan?

Cheno said... Reply To This Comment

takpaham dgn ini olang.
dpt keje kat johor pon da cukup bagos.
btw,im jhorean.huhu

Nadd said... Reply To This Comment

@kimchisu
rilek..rilek..
im not johorean.
tp, grm jgk la.
xptt die ckp cmtu even brgurau.
hmmmm...

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
mcm2 prangai manusia yanie.
xpaham.. huuu~

Nadd said... Reply To This Comment

@Kimie Hashim
tahu xpe.. cian dak kecik tu kan.
thxx follow. :))

Nadd said... Reply To This Comment

@Cheno
nadd pon xpaham.
ramai org johor mrh ni.
cian kt die.
dia dh mntak maaf dh pon.
maafkan lah key. ^^

Azli Razali said... Reply To This Comment

jom follow

Nadd said... Reply To This Comment

@Azli Razali
jom. jom. ^^