-->

19.8.10

ini bukan blog lucah ye.

tajok memang nak tarik perhatian ramai. ;p
tapi, mmg nk tuju pada yg kuat 18SX ni !
Lepas je habis tarawikh td,
dengan hati suci bersih ni nak tgk "pembiakan" duit nuff,
tapi dpt benda len pulak sampai terkejot berok makye.
Sebelum ni xpernah wujud pon.

Actually, hari hari login nuffnang,
nadd mesti nak check "keyword" baru.
Manelah taw kot kot ada org search benda tak elok ke kan.
tup tup. Hari ni terpampang keyword di nuffnang nadd.
kalau benda baik xpe gak en.
bawak bawak la tobat. Bulan puase ni oii !

ni la keyword nadd maksudkan ;

ehem ehem. KLIK laaa. ;p


SEE ! I told u dah td.
tinggi kot hit keyword tuh. 2 kali pulak tuh.
sangap kot diorang nih. HAHA

eh? korang igt nadd buat sex ke hape?
sape search ni? ngaku cepat !
nak bg kaunseling sikit. hehe~
Dalam blog ni mane ade post sex melampau mcm peterporn tuh. oopss!
yang ada pon entry ni saje..
ouh! ada lg satu, maybee entry ni jugak kot yg u all cari.

Ada jugak org cari blog nadd ni ek?
tengok tuh, rating kedua tertinggi tu.
hmm. maybee diorang cari nadd lain kot.
nadd's bieber pon ade gak?
baru je post psl JUSTIN BIEBER.
popular btol budak kecik ni ya.
sampai jangkit kt blog nadd nih. ;p

Bagi yang xtaw,yang pasal "draw allah" tuh, ini entry nya.
Nadd mekap pun korang search jugak ke?
org yg search wedding dress ni, mst dah nk kawen ni.
Mohd Khairuddin pon nak menyelit jugak.
tak ketinggalan Imam muda,Asyraf . ;p


meh tengok ni pulak

ehem ehem. KLIK laaa. ;p


Dah tengok?
Nadd sangat tak sangka byk hit yg di terima dari situ.
Kalau nak tau, itu adalah tutorial yg nadd kongsi ngan korang.
rupe rupenya, ramai yg dtg blog ni and click my tutorial. thxx.
Thanks jugak pada u all yang dtg jenguk profile nadd smp dpt 49 hits.

And i wanna thank, PrincessQish, Yanie, Hanie and Fieqa.
Sebab byk jugak hits datang dari blog mereka. :")
By the way, org yg dtg dari formspring pon ada lah!
TERHARU~~

Tak sangka U all sudi Melawat blog ni.
THANK u! muahx !
And thx to Nuffnang for telling me this.


8 orang doa saya kawen cepat. =p :

Yanie J said... Reply To This Comment

Nad,,yanie mmg ta tauk psl nuff ni, btw, thx kasih cz menyelitkn nama yanie hikhik,
muaaahhhhh10000xxx kt pp diaaa
;DDDDDD

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
xpe yanie.
nuff yg detect url blog yanie ni.
thxx to nuff lah. ^^

Che Armster said... Reply To This Comment

lucahnya blog ni :P

hahaha

Nadd said... Reply To This Comment

@Che Armster
tahu xpe. sgt lucah! ;p

ejum said... Reply To This Comment

ok ler tu..janji keyword to ada mashyuk traffik..kn?..abaikan jek yg lucah2 tu..haha

Nadd said... Reply To This Comment

@ejum
baiklah encik ejum.
heeee~ ^^

Nurujunior said... Reply To This Comment

byknyee lucah. hahaha.

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
hahaha.
dorang sume gatal! ;D