-->

9.8.10

SAPE MOHD KHAIRUDDIN?


sape perasan, seminggu dua ni KECOH abeslah dgn hal mak si KHAIRUDDIN ni.
Heboh makcik ni,
smp dedicated video utk anak kesayangannya MOHD KHAIRUDDIN di youtube.
Hebat dan berani betol kan makcik ni? hee~

First time tgk makcik ni, mcm kelakar je.
Dah lame2 tu,makin brtambah pulak makcik ni pny video,smp ke episod 3.
Pasal save budget lah,study hard lah,cerita psl bangau pon ade and
tibe2 ade pulak gadis bernama Cindy.HAHA.
ai makin pening dn tak paham. o.O

waahhh~ popular makcik ni. video smp 13ribu++ org views.
then, ai terfikir, Sape MOHD KHAIRUDDIN ni?
beriya-iya mak dia buat video utk dia,tp dia senyap je.
menyorok sbb malu ke ape? HAHA

Then after,beberapa minggu makcik ni pok pek pok pek di youtube,
barulah si anak,MOHD KHAIRUDDIN tunjuk muka. hmmm..
Kali ni,si anak pulak dedicated a video for his mom.
eipp! bukan itu saje, si anak juga buat website khas utk ibu beliau taw !.




anyway, this is a campaign,it's all about Alliance YOUNIQUE Prepaid Card.
unik sgt cmpaign ni. ada ke orang pernah buat advertisement berbalas-balas video anak-beranak dlm Youtube? then bila korang masuk website si Udin ni,korang boleh join satu contest.
hadiah dia masyuk wa ckp lu! sapa tanak join an?



Ini MOHD KHAIRUDDIN, anak kesayangan makcik ni.
pffttt ! anak makcik ni mcm kelakar and comel je kan?
website pon comey.

Jangan risau, ai tak terpikat pon.HAHA
nak tegok video si Udin ni?
meh klik SINI ^^


SO, Terjawab sudahlah sape MOHD KHAIRUDDIN ni. :D


p/s: haiiihh.. macam2 hal sekarang ni ye.

6 orang doa saya kawen cepat. =p :

Fina Sophie said... Reply To This Comment

lorrrrrrr... HAHAHAHA. aku pun dah tgok sbb ada blogger lain post entry pasal video ni. what kind of joke lah T_T

Kimie Hashim said... Reply To This Comment

hahahahaha..tahu takpe, dah famous pulak dia..dengar cerita dia ni kawan Hanis Zalikha..huhu..that why dia famous..

Yanie J said... Reply To This Comment

nadd..nsem la udin ni, tgoda makkk..hahahaa..
siyess!! yanie lom tgk vdeo mokcik neh, nah dgr cite sal vdeo ni tp mls amek port..hihihi.
lps ni HARUS tgk cz ada udin hakakakakaaka ;p

Nadd said... Reply To This Comment

@Fina Sophie
hahaha. mkcik ni sgt klaka.
femes dia weyhh.

Nadd said... Reply To This Comment

@Kimie Hashim
sape Hanis Zalikha tuh?
blog not found lah kimie. :(

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
eip! gatai yanie ni.
hahaha. HARUS tgk oke !