-->

10.8.10

hahh ! 123 ??


wooott~ woott~
apa yang 123 ni?
heh. my follower lor.
bru je cecah 100th hari tu.
hari ni login je, nampak dh 123.
sgt terkejut. cepat betol !
apa yg korang suka sgt blog ni?

Anyway, thx DEAR.
sapelah sy tanpa anda.HAHA
Ada award utk follower yg ke-123th ni.
jom tengok sape yg bertuah ni.



*curik kat profile beliau.hee~*


Nama kita nk dekat sama lah. heeee~
btw, tahniah ek.




sila copy-paste saja.


HAPPY sgt sampai bejoget joget. ewaaaahh~~
sila amek award dan buat entry di blog kamu ya.
Terima Kasih. ^^

Kepada followers yang lain, THANKS byk2 juga ye.
nanti nadd akan buat followers award utk u all oke. ^^

6 orang doa saya kawen cepat. =p :

Anip™ said... Reply To This Comment

wah..tahniah kepada dak tu..

Nadd said... Reply To This Comment

@Anip™
heee~ taw xpe.
utung die. hehehe~

Yanie J said... Reply To This Comment

wah..drastiknya.
hehe..cngrt ;)

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
tahu xpe.
sgt drastik. tokojut eden.

Irah Nadzirah said... Reply To This Comment

Wah...thanks sbb bgi award..hehehe..=)

Nadd said... Reply To This Comment

@Irah Nadzirah
uuuu~ sama2 lalink. ^^