-->

16.8.10

BARU punyaa !

salam blogger sekalian,

Macam mana puasa?
okey? dah ada yg tinggal ke?
kalau girls, i paham la. tp kalau guys, apa reason u all x pose hah?
'Peod' jugak ke? HAHA.

Okay, dalam entry ni, nak show off sket. ;p
wekk! ske ati lah.
Perasan tak ada 2 benda baru kat blog nih?
yup! shoutbox and header yg BARU ! ^^

YANG PERTAMA:
Sebelum ni, Shoutbox rupanya mcm ni :




korang kena klik pensil yg comel tu, baru shoutbox keluar.
Tapy, sekarang sudah berwajah baru sempena ramadhan ni. heee~
macam yang korang tengok ni.




Yang sekarang punya kena klik makcik yg tengah goyang2 kepala tuh,
baru shoutbox keluar. shoutbox ni pon dah berubah, sbb nadd tmbah background.

so, nak tanya korang.
Yang mana lg okey? mana lg better?
yang DULU ke? yg BARU punya?
mana lg cepat load ek? yg lama OR yang baru?

psst: shoutbox ni wan hazel yg ajar.
credit to him. thxx wan. ^^


YANG KEDUA:
Sebelum ni, header blog rupanya macam ni:


Susunan gamba yg bertindih tindih,ada love2 skit,
pastu, ade perkataan. simple aje. hee~
Now,dah bertuka lg. hikss.
mcm yg u all tgk ni;


Saje je tuka, even bulan pon dh brtukar ke bulan ramadhan,
Nak bg nampak laen sikt. Lagipon, nadd cpt bosan.
best ape maen tuka tuka ni. hikss.
Bagi nadd, header yg baru ni lg SUPER simple !
sbbnya, perktaan nadd's je kat situ and with TWO makciks bodyguard kt situ. :P
Makciks 2 org ni laen sikit, sbb memiliki;
Kepala yang BESAR, dan badan yang kecik.HAHA

SO?
header mane better?
yg LAMA atau yg BARU?


Kasi Komen sikit, nak tahu pendapat korang.
seriously. even komen kritikan pon i terima.
kritikan xpe, tp kalau nak kutuk tu, agak2 lah eh.
I TAK PERFECT macam you all. ;p

12 orang doa saya kawen cepat. =p :

Yanie J said... Reply To This Comment

bru ke lama sama aje ok mokcik nadd hikhik ;D
yanie pn cpt bosan,ade je mende nK ubah.yela takan asyik nk bnda yg same je mst ada perubahan.gpon klo hr2 bnda sama kita tgk pn naik bosan..hihihi ;DD

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
ok ek? heee~
betol2. kena ubah2 slalu.
nasib pakwe xtuka. haha ;pp

aina sue said... Reply To This Comment

lebih suka header yg duluu . yg duluu tu pny lawa <33

mahirahnazlim said... Reply To This Comment

sgt cantik header n sbox anda .
boley la na tuntut ilmu nih ;)
haha

Nadd said... Reply To This Comment

@aina sue
eh? yeke?
hmm. okeyy..
if ramai yg ckp,header lama ok.
nadd tuka. kalau x bia je yg baru ni. :))

Anonymous said... Reply To This Comment

yg nih lawa sgt2 cute sgt cam nad juge..hehe ;)

Nadd said... Reply To This Comment

@mahirahnazlim
hehe..
nadd pon msih menuntut lg.
cmne nk aja. wekk ;p

Nadd said... Reply To This Comment

@Anonymous
hehh.
maseyyy.
jgn puji lelebey.
kembang kempis nnt,
wahaha,

Siti Fatimah Nabihah said... Reply To This Comment

uish.. nice giler! suka siot.. hehe.. cumel kepala tuh! hehe..

Nadd said... Reply To This Comment

@Siti Fatimah Nabihah
thxx seety.
kepala je ke cumel? kahkah :D

Nurujunior said... Reply To This Comment

dua2 comel!

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
thx dear. :)