-->

26.6.10

menawankah mata anda? :D




ha... mata sape yg menawan ni?
op kos la tuan yg anjurkan contest ni.
mata dye mmg cantik la. booolaatttt!





well, today i nk join contest ni.
i tw contest ni dari Fatin Hanani. Dye lah referral i.
coz,dye yg invite i join.
hmmm... contest ni pon nmpk cm besttt je, i pon join lahh.
contest ni di anjurkan oleh miss Nur.Fatin.Fatihah.

oke, jom tgk syarat2nye :-

1. wajib menjadi follower blog cik Fatin ni.
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) .
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye.
tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan).
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda.
minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.[sempat lg ni ;)]
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda
di ruangan komen entri contest mata menawan ni.
serta link referral anda :). tinggalkan link anda di *SINI*

hadiah utk contest ni mmg bestt..
pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.
referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata).


inilah gamba yg di taruhkan.
muahahaha..
mata i x boolaat mcm cik fatin. :)


i tag,

5 & sterusnya-ANYONE THAT INTERESTED.

*REMEMBER. nadd sbg referral korg ok?

meh la join kawan2. xpayah bayar ape pon utk join contest ni.
klu brtuah, dpt hadiah.
klu kurang nsb baek,xpe la. asalkan kite CUBA kn?
jom. jom. nadd REFERRAL tw. igt tu. hahahahaa :D

6 orang doa saya kawen cepat. =p :

yyunie said... Reply To This Comment

mcm best contest niyh . huhu .
akan dipertimbangkan .
heeee :D

yummy nuts said... Reply To This Comment

jom lah join yyunie.
lg rmai, lg meriah.. :)

Nur Su'aidah said... Reply To This Comment

wowwww cantik!! :)
bulat tarus mata u dik~

yummy nuts said... Reply To This Comment

huahuahua.
bulat skit je.
rmai lg yg cantik2 taw. :)

MissXYZ a.k.a Abaikan said... Reply To This Comment

beso ye mate adek dasat =))

yummy nuts said... Reply To This Comment

beso ke?
huahua.
meh la join kak. :)