-->

9.6.10

CROCS ohh CROCS.


SALAM semua.

mesty ramai dh tw psl isu CROCS ni kan.
isu psl crocs ni menghina islam. di katakan mnyerupai tulisan
الله.
fuhhh. tekejotkn? op cos lah i tekejot mndpt dn mndgr brita ini.
sgtt sedey bile dpt tw psl hal ni. terok sgt ke islam ni??
smp diperlakukan sebegini :-




:'((



taaaaaaaapiiiiiiiiiii.........





bile dh check betol2. CROCS ORI logonya bkn cenggitu ye kwn2.
iye btol..cube korg pegi check.
klu logonye mcm di ats ni, confirm TAK ORI ! :P
so i pon dh mcm musykil sket ni.
ape lg pegi la kt pkcik google utk mntk tlg kt dye kn.
afta googled, i found this :-



lambang CROCS ORI yg dh di rotatekn oke..
same x dgn yg lambang الله td?
mulut buaye tu x tenganga pon kn
and mate buaye tu ke bwh ok.




haaaa.... mne i tw psl sume ni ek?
internet kn ade. i google aje.
bile google jmp lah mcm2 website psl CROCS ni.
mule2 jmp website CROCS TAK HARAM! ni..
lps tu jmp pulak cerita psl SLIPA BOYO ni.
and byk lah lg. xkn sume nk display sini kn.
so visit lah utk lebih kepastian oke?


p/s: KESIMPULANNYA,crocs tak haram dan pakailah barang ori oke.
Dan pade sesape yg ade croc yg mnghina islam sprti yg di gembar-gemburkn tu,
KIKIS lah logo tu if korg rase was-was lg..
nk lg sng? BUANG aje lah. hahaha :D
chill peeps. SMILE LIKE U MEAN IT YA. :))

4 orang doa saya kawen cepat. =p :

ikeen said... Reply To This Comment

yang mne y betoi nie...haha...
ori cool..yeah!!

yummy nuts said... Reply To This Comment

yg btolnye. crocs bole pki.
tp klu stil was-was xpyh la pkai.
huhuhuhu..

Siti Maisarah Zulhaimi said... Reply To This Comment

ORIGINAL Crocs rule.

Nadd said... Reply To This Comment

@Siti Maisarah Zulhaimi
yup! ori best!
tp x ori pon oke je. hehehe ;p