-->

24.1.11

Siapa ada tips hilangkan minyak di muka? Oily skin.

HAI GUYSSS...


Ini senyum paksa namanya.

nak tipss hilangkan masalah kulit berminyak or oily skin boleh?
Semalam kan kite keluar, mestilah ade pakai mekap kan,
tapi hari ni kite rasa kulit kite berminyak lah awak. baru kite perasan. sebelom kite takde masalah kulit berminyak ni. Ini terjadi sebab, semalam kite pakai....

Revlon Foundation.

Sebelom ni kite pakai jugak, tapi tak berminyak pon. Taknak pakai dah!
Tak selesa lah muka berminyak ni, rasa basah je kat muka. T_________T
Siapa ada TIPSS- TIPSSSS, *tutorial pon boleh* Share lah ngan kite kat comment. Kite pon nak cantik macam awak awak semua.

Kite taknak jadi macam :

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



p/s: rasa nak lempang tak bace entry ni? HAHA Boleh lempang di bahagian comment. :B

 saya guna dua produk ni. mmg berkesan. =)

SAFI BALQIS SCRUB: membersihkan kotoran dan sel kulit mati and buang segala minyak di muka. Tapi JANGAN pakai selalu, nanti kulit muka jadi kering. 2 minggu sekali pon dah okey.

HADA LABO MOISTURIZER: melembabkan kulit, kulit jadi lebih anjal and nampak lembut. mmg BEST pakai ni. =)

:
:
:
:
:
:


SELEPAS guna sebulan.
dah tak berminyak sangat + cerah + lembut.

I RECOMMENDED this two products.

31 orang doa saya kawen cepat. =p :

ferra said... Reply To This Comment

theee u kerap kerap lah cuci muka. n jaohkan diri dr cahaya matahari. uiks jadik cm albino lak nti

:: bubu :: said... Reply To This Comment

yang, cne nk wt background tittle sidebar mcm u..ade round 2. ajar bubu..

aidalicious said... Reply To This Comment

terkejut samapi nak kene serangan jantung.nakal yekkk,muka berminyak ituhhhh.huduhhhh

fyna said... Reply To This Comment

haha jahat! hantu yg kuar..hehe i pon kulit berminyak..sejak pakai sabun nutox memng xberminyak da muka..ehe tapi kalau nak pegi shoot..i amalkan pakai masker telur then pas basuh letak ais kat muka then makeup mcm biasa..memang susah nak berminyak muka nanti

Cik Shag said... Reply To This Comment

Pang pang Shag lempang Nadd! Hahaha :D Err, satu je tip Shag. Buat facial. Muak Shag pun bermasalah, berminyak. tapi bila kerap buat facial, muka tak berminyak sangat.

Entri terbaru Shag : GPK Koko: Hanya 4 jam ;)

Hanietwisties said... Reply To This Comment

Kak Nadd , muka Hani pon berminyak -,- . Calit sikit . Fuhhh~ mcm coklat di jari , hehe

PinQib said... Reply To This Comment

kite x bkk sbb da tawww


wekkkkkk

anamizu said... Reply To This Comment

cik ana nk beli gaklah yg nih..hihi

:: bubu :: said... Reply To This Comment

nadd's ucuk try tgk cni..

http://irinenadia.blogspot.com/2011/01/masalah-jerawat-kulit-berminyak-kulit.html

FIFIEY LYCHEE MARATION said... Reply To This Comment

oily face mmg tak slesa kan? kita dlu pun mcmtu. pas mkn banyak syur terus ok. :) cuba lah!

♥..cik_mas..♥ said... Reply To This Comment

cik mas cadang awk pakai foundation simply siti... memang agak mahal tp sangat tahan lama. cik mas muka sangat berminyak. sejak pakai tu muka ok dah skg... kalo ade duit lebih cuba beli pencuci muka nya

Nadd said... Reply To This Comment

@ferra
hahaha. albino ek.

Nadd said... Reply To This Comment

@:: bubu ::
oke dear. nnti ajar. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@aidalicious
hagagaga. padan muke. =p

Nadd said... Reply To This Comment

@fyna
hahaha. sian fyna.
eh, yg masker telur tu dah try tp still brminyak. T______T

Nadd said... Reply To This Comment

@Cik Shag
hehehe. kesian kena lempang.
kena buat facial la pasni.

Nadd said... Reply To This Comment

@Hanietwisties
haha. kalu calit betol2 coklat xpe. ini minyak! T____T

Nadd said... Reply To This Comment

@PinQib
hahahaha. wekk. =p

Nadd said... Reply To This Comment

@anamizu
KENAPA NAK BELI? KAN DAH BGTAU, BNDA TU BUAT MUKA BERMINYAK!

Nadd said... Reply To This Comment

@:: bubu ::
heee~ tgk dah. thx.

Nadd said... Reply To This Comment

@FIFIEY LYCHEE MARATION
mkn sayur ek?
ok i try!

Nadd said... Reply To This Comment

@♥..cik_mas..♥
oh yeke cik mas?
hmmmm...nk kena try jugak ni. tp kumpul duit dulu ye. hehehe..

Nurujunior said... Reply To This Comment

gosok dgn kertas pasir je. hahaha. ;p
*gurau je kak.*

Nurujunior said... Reply To This Comment

gosok dgn kertas pasir je. hahaha. ;p
*gurau je kak.*

nur cahaya said... Reply To This Comment

sentiasa cuci muka bersih bersih dear. :)

Anonymous said... Reply To This Comment

cuba cari pncuci muka yg ade scrub. dpt buang sel2 kulit mati. minyak pon sng hilang. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
hahaha. gosok ngn krtas pasir, lagi terok laaa. T___________________T

Nadd said... Reply To This Comment

@nur cahaya
okeyyyyyy.

Nadd said... Reply To This Comment

@Anonymous
ok. :)

Mr. TN_SkY said... Reply To This Comment

ahahha..entry mintak tips? =_=

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

Nadd said... Reply To This Comment

@Mr. TN_SkY

KENAPA GELAK?
SALAH KE MINTAK TIPS?
MEMANG TAK BOLEH BUAT ENTRY MINTAK TIPSSSSSSSSSS KE? =..=