-->

5.1.11

oh my 2010. :)

hai semuaaaaaaaaaaaa!


walaupon dah 5 hari dalam tahun baru '11. Aku nak update gak pasal 2010.
pedulik hape! Nak buat camno, mood takdo sebelum ni.
Harini, baru ade rasa nak mengupdate.
Asyik baca and comment post orang lain je kan?
Entry aku takde orang komen pon. T______T
Lepas habis buat entry ni kalau takde komen,
aku nak tutup blog teroooossssssssss, Seripus!
i mean Serious! malas nak backspace =..=


Okeyy, dah merepek pulak. For me, my 2010 Awsome!
haha. sebab? sebabbb? banyak benda best jadik masa 2010.
Banyak rezeki aku tahun lepas. Alhamdulillah. Lagi lagi masa birthday ke-21.
dapat hadiah kereta yang tak sangka dapat, walaupon bukan kereta idaman,
Tapi siapa nak bagi kereta FREE FREE walaupon ianya kereta comel ni ha?
Dapat lagi hadiah dari kawan kawan, dari sayang, oh thanks guys!
Rezeki Allah bagi melimpah limpah. Bersyukur sangatttt! Alhamdulillah.


Tahun 2010 jugak aku berjaya menjadi graduan KPTM KL
pada 06 November 2010 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).
Memang aku tak buat entry kat blog pasal konvokeyen ni.
Sebab? sebab malaaaas! hahaha. ;p
Seramai lebih 2000 orang menyaksikan aku naik pentas itu.
fuhh.. fuhhh. nebes kot takot2 tergolek pulak atas pentas tu kan.


KPTM konvokeyen memories. :')

2010 jugak lah aku start buat belog ni. Dari orang tak baca takde follower,
sampailah dah ada 400+ follower dan pembaca hari ni. 400+ follower bagi aku,
banyak lah jugak bagi orang yg malas belogwalking macam haku nih. HAHA.
Dari takde komen, sampai dah ade komen sikit. Sikit je pon komen Okeyla dari takde.
Dari takde orang nak letak kat senarai bloglist, 
sampai dah ada org letak blog ni di bloglist mereka. Terima kasih!


2010 jugak aku dah berjaya membawak kereta lepas daftar untuk Lesen kereta!
Dah ada Lesen P weyy! dan sekarang masih lagi P.
Masa Ujian Berkomputer Lesen L, Lulus sekali ajo! Kacang macam mkn kacang.
betapa bangganya saya budakbudak repeat pandang tak puas hati je. kahkahkah. :D


Klik untuk tengok result. ;p

Ujian JPJ/JPJ test- Bukit paaaling gerunnn! :/
Tapi takpe dah lepas semua test, lesen ada dalam tangan. Happy.
Disebabkan terlampau happy, teros bawak kereta sorang2 sendiri.
Lepas tuh menangis sebab exciden masok longkang dekat Kawasan Bukit
Takuttt betol! sekarang dah fobia nak bawak kereta. 

    
Camne nak buat? T_T


Ada jugak kenangan pahit 2010, tapi takmau ceritalah.
sebab too personal. hehehh.. Apa memories 2010 anda?
Ceritalah dekat komen okey. :D


24 orang doa saya kawen cepat. =p :

iqbalsyarie said... Reply To This Comment

tahniah. ternyata tahun 2010 memberikan suatu kebahagiaan kepada kamu. Saya? entahlah... rasanya semuanya memberikan pengajaran buat diri ini :)

safura zahari said... Reply To This Comment

tahniah ye cik kacang.hehehe

AmyZana said... Reply To This Comment

seronoknya...baru setahun blogging dh 400 plus plus followers... :o

Nadd said... Reply To This Comment

@iqbalsyarie
teheee~ thx.
pengajaran pon bagus. bole guna utk masa depan. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@safura zahari
hehehe... thankiyuuu~ :D

Nadd said... Reply To This Comment

@AmyZana
seronoklah ade jugak org nk follow blog ni. actually tak sampai setaun lg. dlm 6,7 bulan usia blog ni. :)

Liyana Lunia. said... Reply To This Comment

congratsss <3 kita pun convo dan dpt kereta tahun 2010 <3 hihiii

Nadd said... Reply To This Comment

@Liyana Lunia.
hee~ thx ynn.
i tau. da bace sweetmemories 2010 u. :D

an nur said... Reply To This Comment

w0w,. dpat kete free!! bezny,.

Nadd said... Reply To This Comment

@an nur
ALHAMDULILLAH. rezeki. :)

h o n e y said... Reply To This Comment

salam ziarah.
congrates sis. alhamdulillah.

Nadd said... Reply To This Comment

@h o n e y
hi honey.
thx tau. :)

PinQib said... Reply To This Comment

hah .
kete apa kete apa?
hehe

tahniah yer untuk semua :)
| Perlu MALU jadi single |

Nadd said... Reply To This Comment

@PinQib
alaaaa.
kereta comel warna putih tu. hehe. :)

Yanie J said... Reply To This Comment

slmt thun baru nadd :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
selamat tahun baru gak yanie. :)

Cik Kyla said... Reply To This Comment

Nad... skg ape cite? keje ke?

Mr. Swift said... Reply To This Comment

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

lassiegewdix said... Reply To This Comment

eh takmaw takut2 bawak kete .
mcm mne nk lumba dgn lassie nty ?

Nadd said... Reply To This Comment

@Cik Kyla
xde cite ape2.
tgh cari keja yg btol2 seswai. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Mr. Swift
time kaceh kerana memolo ye.
:)

Nadd said... Reply To This Comment

@lassiegewdix
hehehe. tgh try tak takot la ni.
nak lumba ngn lassie. hahaha XD

iRa~" said... Reply To This Comment

wah nadd..
ira pon takot nak drive even da ada lesen dr awal thn 2010 aritu..huu.

p/s : nama kita sama la..nadirah kan?tp spelling mgkin berbeza..hehehe

Nadd said... Reply To This Comment

@iRa~"
kan? kan? takot kan?
lg2 dh penah exciden. tu yg takot tu.

yup! my name nadirah. hehe. :)