-->

18.1.11

Baru 5 minit dah jadi friendly di gengblogger.

Tajuk nak hot je. hahaha.


okey, just a quick update.
Nadd friendly ke tidak??




just nak bagitau, Nama i naik dalam list "BLOGGER PALING FRIENDLY" di gengbloggerOkey, terkejut lah jugak.


Tak pernah pernah pon dapat sebelum ni,
Lagipun i orang baru jugaklah dalam gengblogger ni.
Thanks GB. :)


By the way, i dah ada friend page untuk blog ni.
Dah lame dah buat, tapi lupa kewujudan page tu. Tu yang lambat letak kat blog. tah hape hape tah perangai. =p
Sila LIKE kalau suka blog ni ya. :)


p/s: Tujuan post ni wujud sebab, dah lama tak update. HAHA.


p/s: Bagi sesiapa yang baru first time baca Blog Kacang ni, maybe pening dengan ganti bahasa diri
kejap saya, kejap I, kejap aku. Budak ni ada masalah dalaman namanya. Nanti lama lama korang biasalah tu. heh. =________="


p/s: Takziah kepada kawan saya yang baru kehilangan orang tersayang. IBU beliau kembali ke rahmatullah petang semalam. AL-FATIHAH..(jangan baca perkataan "AL-FATIHAH" semata-mata, sila baca surah AL-FATIHAH tu ye kawan kawan. dapat pahala.)

38 orang doa saya kawen cepat. =p :

Yanie J said... Reply To This Comment

yanie lom juin gengblogger ni..uwaaa..ktgglan toi!

salam takziah wt kuarga arwah..
alfatihah

Nadd said... Reply To This Comment

@Yanie J
oh yeke? cpt join!
hehehe..

takziah.

tenangsudey said... Reply To This Comment

wah tahniah.. bagus la.. salam ziarah dari saya

Ati Masrif said... Reply To This Comment

salam kenal nad,

kak ati pun geng blogger juga
kena selalu masuk ke di sana
ada award juga?

kak ati FLW U..513 ^_^

BLADE EDGE said... Reply To This Comment

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

BLADE EDGE said... Reply To This Comment

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

Anip™ said... Reply To This Comment

yerker ko friendly, hehe, apepon aku da like da..hehe

Nadd said... Reply To This Comment

@tenangsudey
hehe. nanti dtg lg ye. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Ati Masrif
hai kak ati.
ikut suke la nak masuk selalu ke tak.
nadd mmg hari2 lepak situ. hehehe..

Thanks. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@BLADE EDGE
wsalam.
eh bru tau? hari tu u ade drop komen kt blog ni jugak lah. hahaha.

hepy blogging to u too. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Anip™
haha. aku tny ko lah ni.
aku friendly ke tak?
haaa. jwb. huhu.

nur cahaya said... Reply To This Comment

friendly ape u ni.
comel lagi. hehehe. I like the page. :)

Dina-z said... Reply To This Comment

gamba ta boley bla betol.
hahaha. ade tanduk pulak. ;p

Nadd said... Reply To This Comment

@nur cahaya
friendly ye? hahaha.
thanks sbb like. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Dina-z
hahaha. seram tak tengok? =p

nur cahaya said... Reply To This Comment

@Nadd
friendly lah. ape tak friendly pulak.
same2. keep on blogging. i suke bace. :)

Dina-z said... Reply To This Comment

@Nadd
hahaha.. xde lah seram sgt.
still comel. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@nur cahaya
thxx dear. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Dina-z
hagagagagaga..
mmg xseramlah, still nmpk mcm senyum tu kan. =p

Nurujunior said... Reply To This Comment

tak friendly pon. hahaha. wekk. =p

Nurujunior said... Reply To This Comment

tak frenly pon. haha. wekk =p

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
okey, sy memang tak friendly mcm awak awak semua..

JANGAN KAWAN ngn saya dah. wekk. =p
huhu.

Cik Shag said... Reply To This Comment

Shag tak reti apa nak buat bila dah masuk GB. Haha :P Oh ya, Nadd. Shag ada tag Nadd untuk kontes dr Ell. Hadiah kawan baik

►AdamXis◄ said... Reply To This Comment

Salam Nadd, sy pon pernah jgk dpt blogger paling friendly...senang jer nk dpt tuu, rajin berforum kat GB tuu...he3...skrg sy mcm kurang dh skit berforum...x cukup masa

hamzah ian said... Reply To This Comment

selamat berkenalan.. nama sy hamzah.. hoho

lassiegewdix said... Reply To This Comment

hamboiiii .
nk tumpang glamerrrrr gak ?
hah ? tak bolehhhh .
uwaaaaaaaaaaa !

fyna said... Reply To This Comment

nad comel and baik =)

Nadd said... Reply To This Comment

@Cik Shag
haha. nadd pon xtu sgt.
selalu tgk profile org n blog aje. hehe.

Nadd said... Reply To This Comment

@►AdamXis◄
wsalam. senang ek?
mane la nadd tau.
bkn slalu kt GB pon. huhu~

Nadd said... Reply To This Comment

@hamzah ian
salam kenal.
thx singgah. oh. tak sangka. :')

Nadd said... Reply To This Comment

@lassiegewdix
lasssie laaagiii glamer tau! heee~

Nadd said... Reply To This Comment

@fyna
heee.. thx fyna. :)

asri bin ali gur said... Reply To This Comment

wah.....bagus2 memang cantik.... gambarnya...

anamizu said... Reply To This Comment

wahh besnye nadd ^^

Nurujunior said... Reply To This Comment

gurau je kak. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@asri bin ali gur
thx. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@anamizu hehe. ^^

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
hehehe.
takpe. akak tau. =)