-->

27.2.11

Nak side income dengan berblog? Tak payah traffic tinggi tinggi.

Sekarang ni tengah hangat orang cakap pasal heartbeat ni.

heartbeat ni lebih kurang dengan nuffnang jugak. tapi instead of kita kena kejar traffic baru kita dapat buffered earning kan, dengan heartbeat ni korang tak payah kejar traffic dah. cuma daftar dan dengan setiap klik yang orang klik akan dapat RM0.04. Yang bestnya iklan dia akan ada di blog korang 24/7. so, traffic tak tinggi pon boleh dapat side income. Kalau nak lebih kena rajin lah. =)
Kepada newbie-newbie macam saya ni, boleh lah try. Tak payah nak jeles dengan blog orang lain boleh kaya raya dengan nuffnang, kita pon boleh denagan heartbeat. Tapi kena rajin blogwalking jugak. =)

jangan risau status gliterati nuffnang takkan berubah sebab heartbeat ni cuma jual barang barang souvenir just for advetising je.


FOLLOW THE STEP BELOW

1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.




2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :) 

senang je! korang pon boleh promot heartbeat ni. =)


ini earning nuffnang i tanpa BE. Saje je blurkan nombor tu,
nak suruh korang teka. HAHA. Alhamdulillah. nak kumpul lagi banyak2, tak nak cashout. hehe.

I tahu heartbeat ni dari Hudalulu,
and tutorial tu copy-paste dari blog Sherah. =p
Cepatlah create account bagi yang takde, yang dah ada boleh klik klik kat blog i ni. =)
Sorry nuffnang, hehe. Nuffnang lambat lah. Dah SEBULAN nuff tak update earning. T.T

19 orang doa saya kawen cepat. =p :

amiramukri said... Reply To This Comment

betul tu ! sokong . hihi . tak pyh susah2 kejar traffic , guna heartbeat semua boleh . keh keh keh :p

FeezaAqashah said... Reply To This Comment

Nadd.... saya dah buat heartbeat juga ^_^..banyak nak minta nadd ajar ni...oh yer sy ada guna step y nadd ajar tu kat blog sy ..xpe kan??? ^_^

sherah said... Reply To This Comment

thanks for the backlink yang :L()

Nadd said... Reply To This Comment

@amiramukri
betol tu. hehe. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@FeezaAqashah
bgslah klu dh buat.
amek je xmara pon. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@sherah welkam sherah. :)

liya said... Reply To This Comment

thx! :) nk try!

liya said... Reply To This Comment

thx! :) nk try!

Nurujunior said... Reply To This Comment

heartbeat pulak skrg?
mcm mcm.
tp nuffnang mmg lembab la.
kite pny earning pon xupdate. T__T

p/s:dpn tu msti no 9 kan? haha. teka je =p

Nurujunior said... Reply To This Comment

heartbeat pulak skrg?
mcm mcm.
tp nuffnang mmg lembab la.
kite pny earning pon xupdate. T__T

p/s:dpn tu msti no 9 kan? haha. teka je =p

Nadd said... Reply To This Comment

@liya
okeyy, sile try. ikut step2 tu.

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior
mmg mcm2. tp heartbeat ni mmg cpt naik, even 0.04 je per clik.
sbb die sntiase ade kt blog kan.

p/s: no 9 tu? nk kate ade 94.50 la ni? teeettt!! salah!. kurang sikit dri tu. huhu. nuff lembab skrg, xtw np. T__T

Nurujunior said... Reply To This Comment

alamak! salah ek?
haha. abes tu brpe?

Nadd said... Reply To This Comment

@Nurujunior: haha, slh. bkn 9.
teka lg. ;p

Tea said... Reply To This Comment

tolonglah tkan kt saye punye. hehe.

hazirah kasimon said... Reply To This Comment

nffng memang sipott uhuhu

Nadd said... Reply To This Comment

@hazirah kasimon
tp skrg okey dah. :)

Nadd said... Reply To This Comment

@Tea
Okeyy..

amierahayob said... Reply To This Comment

As salam..saya just nak tawarkan BISNES TANPA MODAL(DROPSHIP)★★cara mudah nk dptkan SIDE INCOME..

Just Follow Marketing Plan yang diduplikasikan.. copy and paste..

memang mudah!! jom singgah ke http://mieramomos.blogspot.com

p/s : nak cuba tgk la tips ni...if ada yg terer bab nak naikkan traffic..nnti sesapa tlg ajar.. mmg urgent mencari sesapa yg mahir utk mengajar bab ber blogger ni..