-->

29.7.10

Senyuman Menawan pulak.

CONTEST LAGI ! *haha. ske ati lah kan..*


I've been tag by fifiey.
Name contest ni "Contest Senyuman Menawan".
mcm best je bunyi kan? kan?


SYARAT-SYARAT

- mesti jadi follower cik gieyna

- letak banner dalam satu entry khas dan di sidebar

- upload gambar "senyuman menawan" dan jelaskan kenapa korang pilih gambar tersebut

- tag dua orang blogger dan notify them

- comment link dekat miss gieyna punye contest entry

- TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 30 JULY 2010 *kena tag di saat2 akhir ni..*

So, gamba "senyuman menawan" nya adalah:



hey ! ni la bdk yg xpandai senyum. HAHA.
org kate senyum "tak ikhlas". -__-"
padahal senyum ikhlas ni. heh.
Suke sgt gmba ni. sbb nmpak "SUCI" je. *agk poyo di situ.*
Gamba ni di snap oleh my dear sister dgn jarak yg dkt.
nk tejojol bijik mata kena flash kamera..
gamba tak edit ok,
kena chaya lampu + flash yg dkt gile, ni la jdnya! >.<
mase ni dekat kenduri kawen kawan baik!
tu yg ceria semacam je tu. ;p


mai la kwn2 join Contest Cik Gyena ni.
same2 la sedekahkan senyuman korang yg menawan tu.

Click banner untuk ke contest ini.

Hadiah-hadiah yg disediakan semuanya dari overseas.

Mangsa Tag : Fieqa dan PrincessQish
*kalau sempat, korg join la. ade lg beberapa jam je lg ni*

2 orang doa saya kawen cepat. =p :

Gyena Chobitz Armani said... Reply To This Comment

hi..

morning..cik gyena singgah buat alert checking..para juri jemputan sedang buat rondaan...wish u gud luck yaa

Nadd said... Reply To This Comment

hi cik gyena.
thx cik gyena ^^
harp cik juri terima gmba ni.HAHA