-->

14.5.10

my college life end here =(

wuuuu~ nak nages la ble da abes blaja ni. afta this sume kwn2 ku da nk pegi ikut haluan msg2. igt lg mase mule2 msok KPTM ni. aku xde kwn lg and sgggtt diam! (my frens ckp la.). mmg la aku syp, sbb aku xknl sape2 pon kt situ, dah la 1st registration kt KPTM tu. slesai register, kena pegi hostel pulak utk tgk bilik and cop katil. waaaahhh! msok je hostel pnoh ngn manusia yg mcm2 rupe, dan agk ngeri gak sbb aku dpt katil paaaaliiinggg blakang! SCARY! kt bwh bantal siap ade surah yaasin aku ltk, mne lah tw kot2 ade yg mengganggu, bole capai and bace, untung2 dpt pahale kn. hahaha.

so..start lah my college life here. i still remember u all my frens. pena tegor ke, xpena tegor ke. sume aku igt...mase sem 2 aku and 8 org kwn aku pndh ke ruma swa. dkt ruma swa ni lah mcm2 prangai bole di lihat.. baik,jht,sedih,gembira sume same2. aien,miera,dhiela,dina,zura,rose,deeba,zhe,yati,ekyn,intan,mai.dlm byk2 org paling aku rndui and igt sgt kt mereka2 ni lah. semua dh ade haluan msg2 except ekyn dn intan, coz mereka still ddk ngn aku,but xlame lg dorg pon akn prgi ikut haluan dorg. semua kngan pht mns kite, aku still igt smp skrg. gado,nages,selisih faham,pelok,ciom,mesra2, sume tuh dh tggl kngn. ='(


RINDU KORG SEMUA!! =(
segala slh silap harp di maafkan,
adatlah brkwn, mst ade gado2 kan.
sedeyynyee ='(


and NOW! aku dah pon menamatkn pengajian ku dlm Diploma Computer Science yg sng gile tuh dgn successnya. oh! xsangke, cpt sgt mase brlalu. dlu baru2 msok nk sgt cpt abes, nah amek! ble dh abes sedey pulak ko nad. i will MISS all DCS students batch 0707 a.k.a my classmate lah. wlaupon xberapa rpt sgt ngn korg, aku sgt rindu time2 kite blaja dlu.. rindu.rindu.rindu.rindu.






gamba2 korg ni lah yg akn jd kngn selamenye =)
regards; Nadirah

p/s:gmba n0.3 tu aku ske gle, sume org heppy...

2 orang doa saya kawen cepat. =p :

yaya said... Reply To This Comment

sedih kn bile kena tinggalkan zaman blajar..

yummy nuts said... Reply To This Comment

btol tuh yaya.
sumph cedeyy.. :'(